puh!!

Det är gött követ ute idag asså....
Men men inget att göra ngt åt!!

Kul att vi gick och la oss gööörtidigt igår för  vi kände att vi behövde sova båda två....
precis när vi lägger oss vakar affe... o han skriker och skriker och skriker och skriker, slår omkringsig, slänger sig och kastar sig som en galen... så höll han på i en halvtimma inna det gick att få han lugn!!!!
Vet inte vad som hände, han fick iaf alvedon så det kan ju ha vart när den började att göra verkan som han lugnade sig?? sen vid 23 somande han igen, så ja har sovit apadåligt inatt för han har ju sovit i våran säng... pust!

Och idag har han druckit motorolja mä.... han fick tag i kannan vi har till att fylla på olja i traktorn mä o sög i sig lite... så ja har pratat mä giftrådscentralen idag och dom sa att han skulle få grädde eller glass eller ngt sånt.
Å det sa han ju inte nej till :D å sen skulle man kolla han lite extra undr 4-5 tim så han inte hostar eller kräks, för det kan visst bli nån kemisklunginflammation om man har otur...
Men det hoppas vi defenitivt inte kommer hända...
För inatt ska han ju sova hos sin farmor för ja ska jobba kvällen och sambon ska grejja o sen ska han och jag iväg och jobba imorgon mä... så hoppas att affe kmr må bra nu!!!!

Hej på er!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0