söndag kväll

Ja då var denna dagen till ända snart då! var tar tiden vägen???
Har iaf vart hos lillstrumpa där vi fick jätte god soppa till middag och annanspaj till efterätt =)) mmmm!
O affe han busade lite med sin moster med :) skitunge e han :P hehe....
Sen var vi i intykon o tjötade lite med o så blev det pizza till kvällsmat! gott vare! men nu e man juh dödstörstig istället =))
Fick ett sms från en jobbarkompis som skrev att hon tyckte det va jätte kul att ja ska komma tillbaka en sväng o jobba :) det e kul att få sånt, då känner man sig uppskattad ;) men just nu känns det inte riktigt såå muntert! puust...o mer snö kommer det med.... suck! =))
Nu ska ja snart gå o lägga mig med... ska juh upp tidigt imön ;P å så måste man ställa klockan med... -.-

Godnatt på er!!

..

Hej på er! det blev inte mera skrivet igår... fastnade i scrappingen ist =) gjorde 2 st grattis kort, men nu måste ja köpa lite nya o roliga papper!!! känns som om man gör samma hela tiden..

Denna helgen och veckan har nog vart det absolut tråkigaste på länge! avskyr att va sjuk o sen har ju sambon me vart sjuk så inte mö gjort..... men nu e vi på bättringsvägen allihopa!

Igår kväll när ja va inne o tittade till affe i sin säng så låg den lille busen upponerpå i sängen! såg sådär skönt ut..=) så vi fick vända han tillrätta igen, o som tur va så vaknade han inte ^^

Idag sa vi åka te syster yster o hennes man en sväng, ska bli kul har inte sett dom på evigheter känns det som!
Sitter i soffan nu o tittar på mina grabbar som ligger i den andra soffan o sover =) affe ligger på antes bröst o myser ;) godingar <3 !

Jo, imön börjar ju allvaret för mig med....... 07.30....... vill inte!!!! hehe, men det e la som vanligt att när man väl kommer dit så e det inte s¨å farligt längre :))

Ha en bra dag allihopa!!


wiie!

tjohoo! ja kom in! har försökt hela efm men det har inte gått :P
men u ska vi käka lite goda räkmackor och så återkommer ja senare :D

..

tja! ja idag har mä vart en tråkdag.... e såå less på denna sjukan nu! men det känns som om förkyldningen e p g att släppa lite...*tjohoo*!
Jag har jobbÅNGEST..... puuhuu... tänker aldrig sätta affe på dagis!! hur kommer man känna då? om man känner så här nu? när han ska va hemma med sin pappa?? antar att det kmr kännas bättre när man väl är på jobbet, men inte nu..... men det är självvalt :P
Min lilla goding har gått runt här idag o praktiserat sina tänder ganska så bra...-.- bet mig rätt i armbågen när ja satt vid datan... aj! o sen skulle han bita flera ggr trodde han men nää tack! kan ju inte ha en unge som bits!
Har gjort lite jorgubbspuree te affe idag, han fick smaka på en frysen jorgubbe =) hehe, det va kallt men gott :)



gonatt!!

27 jan...

Jaoop.... då var det sambons tur att kräkas nu då ;( hoppas verkligen inte att affe får detta här med!!!!!
Stackarn har feber sen han fick knorrsprutan igår. Mammas lille goding <3!
Har tyvärr får ja la skriva nu då... vart hos mor o far idag, hoppas att vi inte smittar dom nu med!!!
Tycker det e konstigt att det tog sån tid innan sambon blev sjuk... va juh en vecka sen ja hade det.... men men.
Snöat som skam har det gjort idag mä och gör väl ff.... kommer va helt insnöad imön :)
Nu siktar ja på duschen :) bye!

snor...

Ja.... snor åt folket... elände! vill va frisk nu"!!
Kom precis hem från bvc nu, affe har fått sista knorrsprutan nu... han e jätte duktig! men bli förbannad när man håller fast han =))
Idag har det inte vart många knop härhemma... orkar inte.
Hoppas ja e bätter imön och att affe inte får ngr men från sprutan, isf blire fg i varnum :)
Försöker få affe till att vila lite nu men det e lättare sagt en gjort^^

25/1-10

Idag känner ja mig starkare =) gött det! men börjar bli förkyld IGEN o lite andra kvnnliga krämpor har man visst med....-.-
Har vart o storhandlat idag... syster yster följde med o tog hand om affe bus ;) tack! provade sånndäringa självscanning idag o det tog sin tid! blev juh helt för yrad, men det tog typ 2 tim o handla känndes det som.
Men ja gissar på att det e en vanesak :)

Sen vare till att åka hemmåt o packa upp, alltid lika tråkigt! o sen har ja lagat mat te affe i mängder. Blev en form av köttfärsås fast med kål och morötter i med! osså kycklinggryta med o lite grönsaker o äpplemos :)
Så nu finns det liet mer att välja på än typ bara fisk...

Appropå affe så härjade han som en vilde innan idag... hängde sig i sin matstol som han älte o ramlade naturligtvis i golvet med stolen rätt på sig =( ÖGON I NACKEN; JA TACK!!!! han ger mig både gråa hår o magsår!! men sen e han söt som socker imellan allt detta :) Imorgon ska vi till bvc o ta sista knorrsprutan... hoppas att det kmr gå bra o att han inte får så ont av den!

Nu lutar det snart åt att hoppa i sängen.... lite tidigt ja vet, men gött =))
Sambon har redan lagt sig.. han e mä förkyld nu. då e det gött att sova!
Så gonatt på er o sov gott!!! 

booring!!

Hur trist e det inte att vara sjuk??
Satt uppe ganska så länge igår för att ja inte va trött.... men låg ändå o vred o vände på mig som en mask i flera timmar innan ja somna. Å när ja väl gör det vaknar affe, så upp o i med nappen..3ggr blev det..puuh! va dödströtter när han ville ha mat vid halv 6.......
Men som tur är har man världens bästa sambo som tog hand om lillknorren sen så ja fick sova.
Försökte mig på lite frukost här nyss men det var inget hit.... har apont i magen juh!! en kopp the o en halv rostad macka, tog typ 20 min :(
Idag hade jag villat göra ngt kul men känner att ja inte orkar  o vet inte om ja ff smittas? så det e la bäst att bli hemma....
Det enda positiva med att ha magsjuka är att man går ner i vikt =)) hahah!! fast det går man ju upp lika fort sen när man börjar att äta :) va ute på aftonbladet igår o glanade lite, där stog det en artikel om vinterkräksjukan.... gissar på att det va den ja har haft, alla symtomen stämmer in, men om det inte nu va det.. så vill ja INTE få vinterkräksjukan!!! för detta höll på att ta livet av mig..
Min babe gjorde lite improviserad konst åt mig igår :) av en "stållina" från torkställningen som var paj... visst blev det fint? =)) LOVE MY MAN!!

 fint va?? !! =)

ja... hej på er!

i`m back!

Hello i stugorna!
Börjar återhämta mig efter vad ja anser va världens värsta magsjuka...:( ja brukar aldrig spy när ja får sån skit men det skulle man kunna säga att ja har gjort för de kommande 10 åren^^  från 23.00 till 06.00.......... puuhuu!!
Hade träningsverk i skinkorna för ja kräktes så! yyaa! men nog om äckligheter nu! hade iaf en mkt trevlig kväll med besök från intakan innan kräkningen började =))
Och på torsdagen va ja hos josse på klorofyllboden o grejjade lite :) jättekul e det!









lite smått och gott av ngra planteringar och en tulpanbukett... har en sån kass kamera så bilderna ja tog på dom andra buketterna blev nästan bara vita.. :(

E lite lessen idag med... skulle träffa mina babes idag o tjötat och druckit liiite för mycket vin men det blev juh inte så nu pga kräksjukan...!!!!! riktigt, riktigt, riktig trist!! hade sett fram e mot detta hela veckan, komma hemifrån o bara va sig själv o ha sköjjsit värre! Men nu blev det inte så utan nu sitter ja i soffan i mjukisbrallor o lodar ist :))
Ske se om man kan få nån mat i magen snart med.... hej på er!!

god afton :)

Hej på er!! hoppas att ni har haft en bra dag! det har ja iaf... :)
Imorses hade ja o affe lite gos isängen, han somnade på min arm :) myys <3
Det e bäst o passa på nu för sen vill han nog inte ligga jämte sim mamma o busa å gosa =))
Sen har svägerskan vart här med, vi tog en liten promenad o sen tjöt!
Efter det blev det handling i fristad o ett besök hos findus o pettson :) (min morfar å mormor)
Alltid lika trevligt att träffa dom en stund. Morfar tyckte att affe va en tung klump.. o det e han juh med =) hehe...!
I går va jag hos Josefiin i klorofyllboden o grejjade lite, va super kul! trodde att det var lätt at binda typ buketter men det ville sig inte riktigt!! men tro det eller ej så var det faktiskt en som köpte en bukett som ja hade bundit!! :))
Ska dit en sväng imön med o Affe ska till sin farmor..
Tur att man har dom som ställer upp, det är guldvärt!
Ja hoppas att ja inte gör sönder ngt imön då heller... skulle diska en jätte stor glasskål...o hälde i för varmt vatten o tog antagligen i en kant bara o den gick i bitar...:( sånt e såå pinsamt! men men det e juh sånt som händer...
Ska se om ja kan ta lite kort imön på ngt alster som vi tillverkat :)
Men nu äre snart duschen o sen sängen...  trötter idag :)
natti natti foks!!!

jobbdax!

Morsning! allt väl med er därute? det hoppas vi iaf!
Alfred sov hela natten! vakande 7,15 på ett strålande humör =) härligt!
Kul o se att han e pigg o glad även om han har ett snor niagara ur näsan =(
Men nu ska han till sin farmor och jag ska till klorofylboden o hjälpa till lite! ska bli sååå kul =)
see y later foks!
puss!

nybadad goding =)

Jaha.. då satt man här igen då :) lillgrisen är badad, matad o stoppad i sängen.... sover som en stock! hoppas att han gör det hela natten med för det tar på en att va förkyld :(
Har inte fått ngt vettigt gjort idag, bara plockat lite här men det gör man ju varje dag! jo, ja har ju vart på promenad o tänt i pannan framme på går`n =)) hehe.... nice to know.... xD
Ja o affe har tittat på byggare bob 2ggr idag... e redan trött på den filmen o ja gissar på att den kommer att ses nån mer gång i detta hus...^^
nä nu blire snart duschen o sen sängen!!!! gött! natti natti på er!!


tråkdag!!

åå sicken kilig dag!! bläää.... alfred har grinat mesta delen av dagen, o klabbat med maten var eviga gång och sen försöker han rulla av skötbordet o skriker som en tok varje gång ja lägger han där på.. -.- vill att dedt ska vara tisdag NU!!!! och garderoben har ja inte tatt tag i än heller.. ORKA!
Har hjort ett försök till att lägga snorkråkan enstund, men han står i spjälan o hoppar o skriker.. underbara barn :)

ja.... puss på er =)

måndag igen

Hej på er! har inte vart jätte duktig på skriva nu i helgen.... :) men så är det... man kan inte hinna med allt även om man vill :-)
Idag får bli en hemma dag. Alfred är illsnorig =( jätte tråkigt, tycker vi har haft snor så det räckte o blev över.. så inatt har han vaknat ngr ggr o vart lessen o tappat nappen o så.. blir en evig följetång med napp o förkyldning, efetrsom han inte kan andas genom näsan o nappen e i munnen så spottas juh den ut å så blir han lessen :(  SUCK!! hoppa att det går över fort!

 Vi skulla annars vart på öppnaförskolan i hökerum idag, första gången med föräldragruppen från bvc där vi träffas utan bvcssk. Men men.. sånt e livet.. blir nog bara en gång till som jag kan vara med för sen ska ja jobba i februari o ja vet inte hur intresserad andreas är av att umgås med dom... men det återst¨r att se :)

Igår va vi på ett års kalas med :) lilla Arvid blev stora killen :) man fattar inte vart tiden tar vägen ?!?!
Arvid körde iaf runt Alfred i sin gåvagn! dom va helt störtsköna:) lite tungkört måste det ha vart :-) snart är det inte lång kvar tilla ffe blir ett år heller... min lilla goa kille=) helt fantastislt att man kan älska nån så mkt så fort!

Måste ringa till bvc med för att Alfred skulle få 2:a knorrsprutan imön men det är nog inte så bra när han är så förkyld =(
Nu ska ja nog ta tag i garderobstädningen som ja borde gjort för längesen.....-.-

byebye!!!

kallt idag igen.....

Morsning!!! trodde att det skulle bli mildare ute nu för igår va det bara -2 men nu e det -14 igen...:-) men ja gillart! =))
Bättre det än regn o slask!!! antar att vi kommer få våran beskärda del av detta med så småningom.....-.-
Idag är det inte så mkt på agendan änsålänge.... ev kommer josefin o emma hit så ska vi gå en vända :) annars hade ja tänkt ta tag i garderobsstädningen..... bläääää... måste göra plats för mina scrappar saker, har allt sånt i köks soffan med den väger bly nu o repar golvet när man drar den ut o in...^^
Skrattade hysteriskt åt affe igår.. han satt i spjälsängen o höll på att somna :-)) stört skööönt!

ha en bra dag allihop!!!

isigt...:-)

Jaha då har även denna dagen snart gått till sitt slut! fattar inte vart dagarna tar vägen???
Har grejjat lite här hemma idag, va trökigt det är att städa!!! ett nödvändigt ont tycker jag......
Kan inte låta bli att ta kort ute nu när det är sååå fint :) lägger upp ett på loke när han käkar is... =D



sov gott allihopa!!!



guten tag!!! =))

Igår va en skojjsig dag =) va m josse istan när hon fyndade på carlings! massa najs kläder har dom där juh! men apsmå strl juhe!! sen blev det ekonomi handling på netto av alla ställen^^ sen en vända te jobbet o se om man fått ngr arbetstider för februari... ska ju jobba en månad medans andreas ska vara pappaledig med alfred... :) har mkt kluvna känslor över det.... ska bli kul samtidigt som det kmr bli tufft med.. men men så ser verkligheten ut...
Efter jobbet igår följde ja m josse ut på en ridtur!!! ååå vad man saknar det! ut o galoppa lite på ada som e världens snällaste häst!!! mn lite liten för min smak, hon e islänning o ja vill ha en nordsvensk!! me like!!!
Nu sitter ja bara här o drygar för ja inte orkar ta tag i denne eviga städning som är över en varje dag... -.- SUCK!!! men det e la bara å ta tag i det för ingen annan lär göra det åt mig!!! see ya!!

aj aj aj!!

Jag har fått en vagel i ögat!!!!! buhuuu va otrevligt det är!!! skaver som bare denn juhe! morr -.-
Men det ska la snart gå över hoppas ja.. brukar inte vara så långvarit :)
Har stoppat lillgos i sängen nu så nu blire te o laga lite mat, blir nog korvstroganoff tror ja...=)

hello!!

Hej på er!! -17 och en alldeles underbar dag verkar det bli idag! med sol o blå himmel! men vem vet det kan ju ändra sig fort....
Vart en kanon natt, får ta vara på dom nätterna för rätt va det e så kommer det sånna som inte e riktigt lika roliga ...=/
Igår tog ja mig ÄNTLIGEN runt grovared!! tjohoo!! men det tog 1½ timme men det va sånt underbart väder så det gjorde gott för både kropp o själ! särskilt för kroppen tror jag :)) Hade enligt vågen om den nu stämmer gått ner 6 hg av promenaden :) o nu på morgonen så hade ja gått ner 2.5 kg... kan det stämma??? kan man gå nr i vikt utan att göra ngt??? ska bli kul o se om ja går upp under dagen nu då =))

Idag är det hämntning av Magda vid bussen i Rångedala... sen äre sista föräldragruppen på bvc. Det ska handla om barnomsorg så rektorn ska komma från hökerum o snacka lite.. sen ska Alfred vägas o mätas efter det :))) ska bli kul o se hur lång han är! verkar juh som han brås på sin far med längden... o tur e la det :))

Nu ska ja stoppa i Alfred a vagnen o gå en promenix o tända i pannan framme på gårn.... gu va svårt det är... började fundera på hur man ska ha köket därborta igår... inte lätt... vet ju typ hur ja vill att det ska va men inte helt o hållet så...men men det kmr la att ge sig!! lite bilder från vår promenad igår med kommer... tycker det är sååå vacker ute nu så ja kan inte låta bli :)) puss på er!!!


morsning!!

Hej på er!! I natt har vi med sovit gott ;) alfred vakande halv 7 o fick välling o sen somnade han igen o vi vaknad kl9!!! helt fantastiskt!! Men ändå känner ja mig inte pigg... måste va förkyldningen som gör det...
Igår hade vi en trevlig dag med min mor o far o delar va syskonen, grillning o 4hjulsåkning va på programmet :-) skrattade gott åt alla som åkte..:) o nä ja åkte inte själv, har blitt sån fegis nu... ä rädd för att slå mig och få ont!! Miniskidor åkte dom alltså bakom atv:n.... ingen vidare styrning med sånna så det blev en o annan vurpa :))


Idag ska ja försöka mig på att gå Grovared runt.... SUCK!! ja syter för det... för när man har kommit halvvägs blire bara uppför o drygt som tusan!!! men men har vänt där flera ggr så idag kanske det blir hela runt =)

lite bilder från korvgrillningen o på min lilla buskille som sitter o leker :)


Godmorgon!!

Morsning på er!! inatt har vi sovit som klubbade sälar allihopa, alfred vakande vid 6 o ville ha välling o sen somnade vi om till 8 =)) me like!!
Slängde ut julen igår.. nästan lite vemodigt faktiskt.. men det blir ljust o fint nu med allt annat som kommer upp igen :)
Idag kommer mamma o pappa o typ hälften av syskonskaran hit o vi ska grilla korv o mysa :) det e ju inte lika kallt idag så då kan man ju vara ute med alfred utan att han fryser kinderna av sig!
Lägger upp en bild på våra tokiga katter som håller låda på morgonen... =)
Ha en bra dag allihop!!


shopping :)

aa idag mina vänner va det kallt på morgonen!!! typ -24 hade vi..man blir lagom sugen på att gå upp ur sängen då :)
Har varit i Ullared m lillstrumpan idag o shoppat lite =) Affe va hos farmor o fastrar... kännde mig jätte futtig som kom med alfred vid typ halv 8 på en lördag..men men :)
Har köpt en ny liggpuff till loke nu så han slipper att bara ligga på en liten filt, hade en jätte stor o bra innan men den kissade kattskrället på och det gick inte att göra rent den så det va bara te o kasta :(
hoppas nu att katten ger fasen i puffen!!!!!

 Det var inte mycket folk i ullared idag! kanon att åka dit nu juh=) köpte ett par nya jeans, lite trånga i midjan (felsytt??) men annars kanon! o en vit tunika med, hade egentligen köpstopp men ett par hela brallor måste la man ha va? =)

Nu ligger Alfred på golvet o rullar runt o gnäller... han ska inte sova men han ska inte göra ngt annat heller.. helst ska han bara va i knät o krångla så man inte somnar...^^ tycker det e tråkigt när han e sån.. men han får lägga sig tidigt istället! häpp, ska se om ja kan göra nån nytta med idag =)

Ha en bra kväll alla!!!

..

Sådär ja.. då va snart denna dagen till ända med.. har vart hos elin o barnen idag o lekt o tjötat :) alltid lika trevligt =) sen va vi en sväng hos morbror elias o moster josse med :) där var det ett evigt tjat om vem som skulle torka upp kattbajsen i storarummet..heheh... där elias för övrigt satt o lana i den trevliga aromen^^
Tog lite fina vinterkort på väg upp te morsen o co..:-) ska se om ja lyckas att lägga upp dom nu då sen josse har visat hur man skall göra =)
Nu sitter vi i soffan mätta o belåtna efter en god hembakad pizza...mmm =)

mysdag

Idag vaknade jag 8.20 av att alfred låg o tjöta i sängen =) gött o sova! fast ante har vart uppe inatt ngr ggr o stoppat i nappen... sen har vi vart o badat i svenljunga m svägerskan, malin, moa o sörran julia :) jätte mysigt! o såå varmt o skönt dom har det där! 2 basänger som är varma o goa :) alfred han älskar att bada! plaskade på som bare denn...:) nu blire lite käk o sen en promenix bort te faster frida o lämna en bok te henne :)


måste man ha rubrik var eviga gång??

ok, ska göra ett seriöst försök att skriva ngt vettigt nu då :-)

Idag har det vart svinigt kallt som alla vet :) men ja o affe har vart på promenad o katten stanley med, han åker i affes åkpåse för det e d ju varmt o skönt! Sen ringde svärfar o sa att han lagat min bil! jippi! så affes fastar kom bort med den sen, dom e guld värda dom >3 Efter det var det kalas för lille niklas som blev hela 8år! fattar inte vart tiden tar vägen?? nilkas är min brorson o en riktigt go lite kille :) det bjöds på mumsig smörgåstårta o cheesekake :) men eftersom ja ska hålla igen lite så hade ja avbeställt efterätten....^^ hehe...
Imörgon är en ännu oplanerad dag, lite städning o sånt står la som vanligt på schemat ;P
aa men nu e det sängen som gäller! gonatt på er!

tadaaa!

mjaha! då ska vi se hur detta kommer att gå :) om det blir ngt bloggat eller.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0