måndag igen

Hej på er! har inte vart jätte duktig på skriva nu i helgen.... :) men så är det... man kan inte hinna med allt även om man vill :-)
Idag får bli en hemma dag. Alfred är illsnorig =( jätte tråkigt, tycker vi har haft snor så det räckte o blev över.. så inatt har han vaknat ngr ggr o vart lessen o tappat nappen o så.. blir en evig följetång med napp o förkyldning, efetrsom han inte kan andas genom näsan o nappen e i munnen så spottas juh den ut å så blir han lessen :(  SUCK!! hoppa att det går över fort!

 Vi skulla annars vart på öppnaförskolan i hökerum idag, första gången med föräldragruppen från bvc där vi träffas utan bvcssk. Men men.. sånt e livet.. blir nog bara en gång till som jag kan vara med för sen ska ja jobba i februari o ja vet inte hur intresserad andreas är av att umgås med dom... men det återst¨r att se :)

Igår va vi på ett års kalas med :) lilla Arvid blev stora killen :) man fattar inte vart tiden tar vägen ?!?!
Arvid körde iaf runt Alfred i sin gåvagn! dom va helt störtsköna:) lite tungkört måste det ha vart :-) snart är det inte lång kvar tilla ffe blir ett år heller... min lilla goa kille=) helt fantastislt att man kan älska nån så mkt så fort!

Måste ringa till bvc med för att Alfred skulle få 2:a knorrsprutan imön men det är nog inte så bra när han är så förkyld =(
Nu ska ja nog ta tag i garderobstädningen som ja borde gjort för längesen.....-.-

byebye!!!

Kommentarer
Postat av: jossan

Åhh nu känner jag mig skyldig till att han är sjuk :( Sorry :( (Arvid måste va väldigt lik sin pappa va?)

2010-01-18 @ 11:34:55
URL: http://smabarnochtuffabilar.blogg.se/
Postat av: Anonym

närå det e sånt som är bara :) men det e tråkigt när dom e sjuka..:( han e ganska så lik sin pappa ja :)

2010-01-18 @ 20:54:42
URL: http://krakradion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0