älskade sol!!

Tänk att livet känns så mkt lättare bara sen den där solen visar sig!! idag har det vart en kanon fin dag, fast om man ska gnälla så vare aningen för kallt i vinden för att det ens skulle vara behagligt... men man kan juh inte få allt :))
Har varit i Intakan idag på god mat (porterstek med potatis, sås, haricovertes o gele) o fika o promenad! hundar och barnvagnar överallt =D men gött va det att komma ut o svettas lite!

Väl hemma igen blev det lite mindre trevligt blöjbyte :P men det är sånt som händer... önskar bara att ja hade 3 händer till i ett sånt läge :P haha! Tog en liten svängom här hemma oxå å tände i pannan framme på gårn o räddade min ena katt sten som "nån " stängt in i ett skjul... typ det enda som inte finns nån annan väg ut på.. men det såg inte ut som det hade gått nån större nöd på henne :) men skönt att hon e hemma igen! har juh haft 2 katter sen tidigar som försvunnit runt ettårs åldern, troligtvis räven som tatt dom :( så det va skönt att sten kom till rätta :))

Tog lite kort på en vacker solnedgång o en pinntokig hund med :P







loketoke knäpp hund... :P Näe mina vänner, nu äre duschen sen sängen! För om affe ska fortsätta att vakna vid halv fem så är det bedtime nu........ Gonatt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0