freda kväll...

Hallo!!!
ja det är fredag kväll o dans i folkets park, ja det är dit man ska gå om man vill bli stor och stark...=D hehe...
skämt o sido... :)

Har haft en kanon bra dag idag... började med sovmorgon.. som kunde varat aningen längre om inte nån ringt kl 7 och väckt affe... men men, vi fick ju sova en timme längre än vad vi brukar.. fast inte det igentligen.. affe va vaken mellan halv5 och halv 6 typ... sen somnade han om till 7! wiiheoo :)

Åt en god frukost med mina älsklingar o sen åkte affe med sambon till farmor, då passade jag på att inleda senareing av huset! och det behövdes!! tur att vi har avtorkningsbara tapeter och cilitbang!!!
Ni som nångång har funderat över att skaffa pärlspontade köksluckor..... gör det INTE!!! fy faen va tråkit det är att städa... men snyggt äre det :)) Fick även rensat i lite lådor o så, men det är ändå en hel del kvar.
Men man hinner betydligt mer när inte lillgrisen e hemma ^^
Har vart å köpt en till bilbarnstol idag mä, känns bra att ha 2 st nu.. det är ju aningen drygt att ta loss o byta till den andra bilen o montera igen o samma sak när den ska tebax..
Hittade en på blocket som ja va å köpte, känner att ja snart hittar som handen i hanske i annelund med omnejd :P

Lillstrumpa med sambo har vart här nu ikväll o grillat med oss.. gu va gött det va!!!
Marinerad ytterfile, hemma gjorda klyftisar, fetaost, sallad, baconinlindade campigoner fyllda med vitlöksost o lite vin på det!!! ÅÅÅÅ va gott det vaa!!! men blir ju knappt sugen på sommer med grilloset heller :P

Nu äre ducshen som gäller!
Natti på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0